Головна  →  Новини  →  26 березня 2018

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Національної гвардії України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука  з Днем Національної гвардії України!

Шановні військовослужбовці Національної гвардії України!

Щиро вітаю вас з професійним святом – Днем Національної гвардії України.

26 березня країна відзначає четверту річницю створення військового формування з правоохоронними функціями, яке призначено для захисту недоторканності і територіальної цілісності України.

Саме на Національну гвардію покладена відповідальна місія - забезпечення законних інтересів громадян, публічного порядку та захисту держави від протиправних посягань.

Український народ високо цінує мужність та відвагу військовослужбовців, які служать зміцненню обороноздатності та підвищенню безпеки нашої Держави.

Низький уклін всім ветеранам та вічна пам'ять військовослужбовцям, які віддали своє життя за встановлення миру та спокою на рідній землі.

Велика вдячність героям, хто несе службу і зустрічає цей день на передовій - в зоні проведення антитерористичної операції.

У день професійного свята бажаю вам міцного здоров’я, сімейного затишку, благополуччя та мирного неба над головою.

Ми маємо пам’ятати, що сила та міць української держави – у єдності армії та народу!

Слава Україні!

 

Перейти до спискуВерсiя для друку