КМДА Київська міська державна адміністрація


23 березня 2018

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем Служби безпеки України!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука  з Днем Служби безпеки України!

Шановні співробітники та ветерани Служби безпеки України!

Прийміть щирі вітання з нагоди професійного свята – Дня Служби безпеки України!

У 1991 році Верховною Радою України прийнято постанову «Про створення Служби національної безпеки України», а у 1992 році ухвалено Закон «Про Службу безпеки України».

Служба безпеки – це державний правоохоронний орган особливого призначення, який захищає державний суверенітет, законні права громадян та територіальну цілісність України.

За період існування Служби безпеки України її співробітники проявили високий професіоналізм  та відданість своїй Батьківщині і з честю виконували покладені на них обов’язки з дотриманням принципів законності та справедливості.

Впевнений, що ви й надалі у своїй діяльності виявлятимете мужність, відвагу, патріотизм та вірність українському народу й Україні.

Бажаю всім військовослужбовцям, працівникам і ветеранам Служби безпеки України міцного здоров’я, достатку й благополуччя, сімейного затишку, пошани та нових професійних здобутків.

 

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.