Головна  →  Новини  →  13 березня 2018

На Печерську створять Музей креативних лав

Сьогодні, 13 березня, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук провів робочу зустріч з ініціативною молоддю щодо питань створення «Музею креативних лав під відкритим небом» в одному із скверів Печерського району. Фотозвіт

На території Печерського району планується створення музею лавок під відкритим небом та встановлення пам’ятного знаку державної грошової одиниці у вигляді арт-об’єкту.

З такою пропозицією до Печерської районної в місті Києві державної адміністрації звернулась ініціативна молодь, яка готова надати матеріальне забезпечення для втілення даних проектів.

Окрім встановлення оригінальної  моделі арт-об’єкту в одному із скверів/парків Печерського району, передбачається удосконалення зони відпочинку навколо майбутнього музею, що уможливить більш якісне, активне та різностороннє дозвілля жителів району.

Процес реалізації задуму щодо облаштування соціально-туристичних об’єктів буде можливим за підтримки не байдужих печерян, і лише спільними зусиллями, ми зможемо зробити наше місто ще більш привабливим та комфортним для проживання у ньому.

Печерськ – сучасна й урбаністична територія столиці, яка приймає нові виклики для позитивних змін міського простору. 

Перейти до спискуВерсiя для друку