КМДА Київська міська державна адміністрація


23 лютого 2018

До уваги представників індустрії краси! 28 березня стартує Конгрес EstetBeautyExpo

 З 28 по 30 березня 2018 року на території Міжнародного виставкового центру (м. Київ, проспект Броварський, 15) пройде найбільша виставково-навчальна подія beauty- ринку України, а саме 18-й Конгрес індустрії краси Estet Beauty Expo.

У 2018 році Конгрес об’єднає понад 300 провідних компаній, які продемонструють більше ніж 2000 брендів кращої продукції, інструментів та обладнання б’юті-індустрії. Щорічно у заході беруть участь 35 тисяч провідних майстрів віражу, макіяжу, косметології, нігтьової індустрії, перукарського мистецтва та бізнес представників галузі з різних країн світу.

За 18-ти річну історію Конгрес закріпив за собою репутацію – ідеального місця для навчання, обміну ідеями, ділового спілкування і презентації новинок сезону весна-літо серед профільних фахівців.

Реалізувати творчий потенціал і поділитися новими ідеями стане можливо завдяки великій навчальній програмі Конгресу, завдання якої – підвищувати кваліфікаційні стандарти і задавати тренд розвитку індустрії краси в Україні.

 

Запрошуємо на свято краси!  Для безкоштовного відвідування події зареєструйте промокод GXDD на офіційному сайті Конгресу за посиланням http://beautyexpo.com.ua/uk-UA/visitors/e-ticket.aspx#personal.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.