КМДА Київська міська державна адміністрація


15 лютого 2018

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав!

Привітання голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука  з Днем вшанування учасників бойових дій на території інших держав!

Шановні учасники бойових дій!

Сьогодні, 15 лютого, вся країна відзначає День вшанування учасників бойових дій на території інших держав, який був встановлений відповідно до Указу Президента України у 2004 році.

29 років тому закінчилась страшна за своїми втратами війна в Афганістані, яка тривала 10 років. Саме в цей день на рідну землю повернулись українські воїни, які виконували військовий обов’язок на території іншої держави та пройшли жорсткі випробування афганською війною.

Українські воїни, з честю виконували свій обов’язок не тільки в Афганістані, а й в Іраку, Югославії, Лівані та в багатьох інших гарячих точках нашої планети.

Щорічно, українці віддають глибоку шану усім без винятку солдатам, офіцерам, генералам, яким довелось брати участь у локальних війнах та у врегулюванні воєнних конфліктів за межами рідної Батьківщини.

Висловлюю слова вдячності вам за мужність і патріотизм, за стійкість та витримку. Ви є гідним прикладом для молодого покоління й взірцем служіння народу та державі у наші дні.

Бажаю усім військовослужбовцям та їхнім родинам міцного здоров’я, щастя та мирного неба над головою.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.