КМДА Київська міська державна адміністрація


13 лютого 2018

Сергій Мартинчук провів засідання Колегії Печерської райдержадміністрації

Сьогодні, 13 лютого, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів засідання Колегії за участю керівників структурних підрозділів райдержадміністрації. Фотозвіт

Також, на засіданні були присутні: начальник Печерського районного управління ДСНС України у м. Києві Петро Дривинський, начальник управління Державної казначейської служби України в Печерському районі м. Києва Надія Полковніченко та перший заступник начальника Печерського управління поліції Головного управління Національної поліції у м. Києві Олександр Лозінський.

На початку засідання Колегії зі звітом виступила начальник відділу культури, туризму та охорони культурної спадщини Печерської РДА Діана Маринич про підсумки діяльності відділу культури за 2017 рік. (Презентація)

Директор Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Печерського району Людмила Примак доповіла про підсумки роботи Центру за 2017 рік. (Презентація)

Наприкінці засідання, Сергій Мартинчук надав ряд доручень відповідним структурним підрозділам райдержадміністрації, а саме: вчасно сповіщати та розміщувати оголошення про тимчасові відключення від гарячого водопостачання та централізованого опалення в житлових будинках. Крім того, у зв’язку з погодними умовами регулярно інформувати мешканців Печерського району про діючі пункти обігріву.

На завершення засідання Колегії, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук побажав всім присутнім гарного робочого дня та плідної роботи.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.