КМДА Київська міська державна адміністрація


5 лютого 2018

07.02.2018 на Печерську відкриється будинок дитячого типу

У середу, 7 лютого, об 11:00 відбудеться офіційне відкриття нового приміщення дитячого будинку сімейного типу за участю голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука та представників міської влади.

Адреса: Печерський узвіз, 19.

Акредитація ЗМІ за телефоном: (050) 918-89-07, Катерина Печерська

Довідково повідомляємо: відповідно до розпорядження Печерської райдержадміністрації від 20.03.2006 №279 «Про створення дитячого будинку сімейного типу» в Печерському районі на базі нежитлового приміщення функціонує дитячий будинок сімейного типу за адресою: м. Київ, вул. Бастіонна 3/12, що є частиною приміщення дошкільного навчального закладу.

Втім, розміщення дитячого будинку сімейного типу у нежитловому приміщенні суперечить п. 5 постанови Кабінету Міністрів України від 26 квітня 2002 року № 65 «Про затвердження Положення про дитячий будинок сімейного типу».

Нове приміщення дитячого будинку сімейного типу, яке знаходиться за адресою: м. Київ, вул. Печерський узвіз, 19 розташовано у житловому будинку, роботи по реконструкції приміщення виконувались відповідно до Програми  економічного і соціального розвитку міста Києва.

Нагадаємо, що на вихованні у дитячому будинку сімейного типу перебувають 8 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського виховання. Матір-вихователька дитячого будинку Валентина Вовк опікується дітьми з 01. 12. 2009 року.

Зауважимо, що звільнення приміщення за адресою: м. Київ, вул. Бастіонна 3/12 надасть можливість відкрити ще один дошкільний навчальний заклад, що значно зменшить електронні черги в Печерському районі та в цілому по місту Києву.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.