КМДА Київська міська державна адміністрація


27 листопада 2017

У неділю на Печерську пройшов турнір за Кубок України з рукопашного бою

У неділю на Печерську пройшов турнір за Кубок України з рукопашного бою

26 листопада в спортивному манежі ЦСКА Збройних Сил України відбувся турнір з рукопашного бою за «Кубок України» серед Збройних Сил України, інших утворених відповідно до Законів України військових формувань, правоохоронних органів та рятувальних служб. Фотозвіт

У церемонії урочистого відкриття взяли участь голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук, начальник Управління державної охорони України Валерій Гелетей та інші керівники правоохоронних органів.

За нагороди у турнірі змагалися кращі представники силових структур України: Управління державної охорони України, Міністерства оборони України, Міністерства внутрішніх справ України, Національної Поліції України, Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Державної фіскальної служби України, Національного антикорупційного бюро України, Державної служби з надзвичайних ситуацій України інших правоохоронних органів та військових формувань.

Організатори - Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнська федерація рукопашного бою.

Турнір проходить за підтримки Управління державної охорони України та Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.