Головна  →  Новини  →  21 серпня 2017

Сергій Мартинчук відвідав військовослужбовців Національної гвардії України в зоні проведення АТО

Сергій Мартинчук відвідав військовослужбовців Національної гвардії України в зоні проведення АТО

3 18 по 21 серпня з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та 26-ї річниці незалежності України голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук, разом з керівним складом військової частини №3066 Національної гвардії України здійснив службову поїздку в зону проведення антитерористичної операції, а саме до міста Попасна, Луганської області. Фотозвіт.

В зоні зіткнення, очільник Печерського району зустрівся з військовослужбовцями батальйону оперативного призначення 27 бригади Національної гвардії України імені Героя України генерала Сергія Кульчицького, які з честю та гідністю виконують службові завдання щодо захисту територіальної цілісності. Сергій Мартинчук нагородив бійців відзнаками Президента України за участь а антитерористичній операції та подяками за сумлінне ставлення до виконання військового обов’язку, старанність, розумну ініціативу, патріотизм та незламну громадську позицію.

Крім того, Сергій Олександрович передав військовослужбовцям Національної гвардії України та співробітникам Служби безпеки України дорожні знаки, засоби освітлення для блок-постів, комп’ютерну техніку, медичні засоби та інше.

Під час службової поїздки голова Печерської райдержадміністрації зустрівся та поспілкувався з головою Луганської обласної державної адміністрації – керівником обласної військово-цивільної адміністрації Юрієм Гарбузом, начальником Управління Служби безпеки України в Луганській області Олегом Козловським та головою Попаснянської військово-цивільної адміністрації  Сергієм Шакуном.

Перейти до спискуВерсiя для друку