Головна  →  Громадська рада  →  19 липня 2017

Перше засідання Громадської ради: обрано керівний склад та затверджено структуру Комісії

18 липня 2017 року в Печерській райдержадміністрації відбулося перше засідання новоутвореної Громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації. Фотозвіт.

Під час засідання шляхом рейтингового голосування головою Громадської ради обрано Артема Кузнєцова, заступниками - Вікторію Лісничу, Вікторію Ружанську та Костянтина Бричука, секретарем Громадської ради обрано Яну Баранову.

Також затверджено структуру Комісій Громадської ради при Печерській РДА, а саме:

  1. Комітет з питань місцевого самоврядування, зв’язків з громадськістю, ЗМІ, Громадського бюджету та інформаційних технологій.
  2. Комісія з питань освіти і науки, сім’ї молоді та спорту.
  3. Комітет з питань економічної політики, підприємництва, інвестицій та міжнародного співробітництва.
  4. Комітет з питань культури, туризму, охорони культурної спадщини, благоустрою та навколишнього природного середовища.
  5. Комітет з питань комунальної власності, землі, житлово-комунальної інфраструктури, містобудування і архітектури та архітектурно-будівельного контролю.
  6. Комітет з питань охорони здоров’я, медичного забезпечення соціальної політики, учасників АТО, волонтерського руху та внутрішньо-переміщених осіб.
  7. Комісія з питань запобігання і протидії корупції, аудиту, моніторингу діяльності Печерської РДА та експертизи нормативно-правових актів.
  8. Комітет з питань Регламенту та організації роботи Громадської ради.

Окрім цього, Громадська рада розглянула низку питань та прийняла рішення:

- направити пропозиції від імені Громадської ради на голову відповідної робочої групи Київської міської ради про внесення змін до Проекту положення «Про Загальні збори за місцем проживання»;

- надати доручення заступнику Голови Громадської ради Вікторії Ружанській зібрати та систематизувати інформацію про «Громадські проекти», які стосуються Печерського району міста Києва;

- надати доручення Комісії з питань комунальної власності, землі, житлово-комунальної інфраструктури, містобудування і архітектури та архітектурно-будівельного контролю щодо надання висновку про будівництво на вул. Кіквідзе, 20-22.

Всі члени визначилися по напрямкам роботи та до 2 серпня 2017 року працюватимуть за своїми напрямкам.

Файл документа: Протокол Засідання Громадської ради від 18_07_2017.pdf

Перейти до спискуВерсiя для друку