КМДА Київська міська державна адміністрація


2 червня 2017

Сергій Мартинчук провів зустріч з лідерами учнівського самоврядування Печерського району

Сергій Мартинчук провів зустріч з лідерами учнівського самоврядування Печерського району

1 червня 2017 року голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук провів зустріч з лідерами учнівського самоврядування загальноосвітніх навчальних закладів Печерського району. Фотозвіт.

На початку зустрічі лідери шкіл Печерського району презентували фільм, а саме флешмоб «Повертайся живим», який був знятий до Дня Києва у  Національно-архітектурному музею «Київська Фортеця» та представили свого нового президента Анастасію Жиц.

В свою чергу, Сергій Мартинчук привітав школярів з Міжнародним днем захисту дітей «Ростіть здоровими, щирими, відкритими і впевненими у власних силах. Творіть, здобувайте нові знання, розвивайте свої здібності, досягайте успіхів, адже саме за вами – любі діти, стоїть майбутнє нашої Батьківщини», - побажав дітям Сергій Олександрович.

Також, під час зустрічі голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук обговорив з юними представниками учнівського самоврядування району плани на 2017-2018 навчальний рік.

Крім того, на лідерів чекав дуже приємний сюрприз від очільника Печерського району Сергія Мартинчука, а саме фірмові футболки з логотипом ПЕРЛ та квитки на турнір з рукопашного бою на Кубок Президента України, який відбудеться у Київському Палаці Спорту 3 червня 2017 року.

Наприкінці, лідери шкіл району подякували голові Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергію Мартинчуку за цікаву та плідну зустріч.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.