КМДА Київська міська державна адміністрація


13 травня 2017

Керівництво Печерської РДА та Київводоканалу обговорили проект реконструкції та озеленення скверу по вул. Лейпцизька

Керівництво Печерської РДА та Київводоканалу обговорили проект реконструкції та озеленення скверу по вул. Лейпцизька

Голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук під час робочої зустрічі з генеральним директором ПАТ «АК «Київводоканал» Дмитром Новицьким обговорили проект з оновлення і впорядкування скверу між адміністративною будівлею головного офісу Київводоканалу (вул. Лейпцизька, 1-А) та житловими будинками №№19, 19-А по вулиці М. Омеляновича-Павленка. Фотозвіт.

В робочій нараді також взяли участь заступник керівника апарату Печерської РДА Павло Бабій, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва Олена Григор’єва, начальник відділу контролю за благоустроєм Анатолій Крамаренко та фахівці ПАТ «АК «Київводоканал».

Під час зустрічі були обговорені різноманітні варіації реконструкції зазначеного скверу, з можливістю облаштуванням на його території фонтану, встановленням креативних архітектурних форм та озеленення.

Сторони висловили свої думки щодо реконструкції вказаної ділянки, враховані пропозиції будуть доопрацьовані в проекті та найближчим часом будуть представлені місцевим мешканцям.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.