КМДА Київська міська державна адміністрація


6 лютого 2017

55 тон гуманітарного вантажу доставлено до мешканців з зони АТО: Печерська РДА вдячна кожному, хто долучився до збору

55 тон гуманітарного вантажу доставлено до мешканців з зони АТО: Печерська РДА вдячна кожному, хто долучився до збору

5 лютого 2017 року на Схід нашої країни, у зону АТО, було доставлено понад 55 тон вантажу гуманітарної допомоги з Печерського району міста Києва. Крім Авдіївки допомогу отримали мешканці Красногорівки та Мар'їнки. А також отримала вантаж й 72 бригада військовослужбовців, яка дислокована в Авдіївській промзоні. Фотозвіт.

Голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук висловлює глибоку вдячність всім за проявлену турботу та небайдужість до наших побратимів зі Сходу країни.

«Я вдячний кожному, хто долучився до збору гуманітарного вантажу та підтримав мешканців Авдіївки та інших міст, куди була направлена допомога. Кожен киянин, який взяв участь у цій благородній місії, проявив бажання допомогти ближньому. Я впевнений, що тільки згуртованість всіх разом, людяність та взаєморозуміння допоможе нам подолати цей тяжкий час для нашої країни», - наголосив очільник Печерського району Сергій Мартинчук.

Нагадаємо, що майже три дні у Печерському районі тривав збір гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки, які постраждали в наслідок бойових дій. До благодійної акції долучилися небайдужі мешканці столиці, переселенці, актори, школярі, підприємці, громадські діячі, меценати, фахівці райдержадміністрації, а також Народні депутати та інші.

З їх допомогою у п’ятницю ввечері було зібрано та відправлено три фури на Схід з понад 55 тонами гуманітарного вантажу. Це теплий одяг, генератори, пледи, памперси, засоби особистої гігієни, медичні засоби першої необхідності, продукти харчування тривалого зберігання: консерви, макаронні вироби, олія, печиво чай, кава та багато чого іншого.

Наголошуємо, що пункт прийому гуманітарної допомоги продовжуватиме працювати на І поверсі Печерської райдержадміністрації. Всі, хто не встиг, можуть і далі звертатися за адресою: вул. Омельяновича-Павленка, 15, за телефоном: (050) 918 89 07.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.