Головна  →  Новини  →  2 лютого 2017

«Близько 15 тон гуманітарної допомоги вже зібрано для мешканців Авдіївки», - Сергій Мартинчук

«Близько 15 тон гуманітарної допомоги вже зібрано для мешканців Авдіївки», - Сергій Мартинчук

Про це повідомив голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук телеканалу «112 Україна» під час прямого включення. Фотозвіт.

Сергій Мартинчук відмітив, що до благодійної акції долучилися небайдужі мешканці столиці, переселенці, актори, школярі, підприємці, громадські діячі, меценати, фахівці райдержадміністрації, а також народні депутати та інші.

«Кияни активно долучаються до збору гуманітарної допомоги постраждалим мешканцям Авдіївки, наразі у пункті збору зібрано вжеблизько 15 тон вантажу. Це теплий одяг, пледи, засоби особистої гігієни, медичні засоби першої необхідності, продукти харчування тривалого зберігання: консерви, макаронні вироби, олія, печиво чай та кава,та багато чого іншого. Сьогодні також очікуємо всіх небайдужих, які бажають долучитися до збору допомоги мешканцям в Авдіївці», - відмітив Сергій Мартинчук.

Наголошуємо, що пункт збору гуманітарної допомоги функціонує до 14.00 п’ятниці 3 лютого на першому поверсі Печерської районної в місті Києві державної адміністрації (вул. М. Омеляновича-Павленка, 15), після, гуманітарний вантаж у супроводі державних службовців та військових попрямує в зону АТО.

Перейти до спискуВерсiя для друку