КМДА Київська міська державна адміністрація


6 січня 2017

Печерська РДА та поліція у 2017 році оголосили «війну» правопорушникам у сфері стихійної торгівлі, захоплення земельних ділянок тощо (ДОКУМЕНТ)

Печерська РДА та поліція у 2017 році оголосили «війну» правопорушникам у сфері стихійної торгівлі, захоплення земельних ділянок тощо (ДОКУМЕНТ)

Наприкінці 2016 року, 30 грудня, голова Печерської райдержадміністрації Сергій Мартинчук підписав меморандум спільних дій з начальником Печерського УП ГУНП в місті Києві Андрієм Дубровою, Печерським військовим комісаром Станіславом Макаренко та в.о. директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Печерського району» Сергієм Лавриненко.

Основна мета меморандуму - зміцнення громадської безпеки та порядку, підвищення ефективності протидії правопорушенням, вжиття заходів з благоустрою, захисту прав і свобод людини, забезпечення оборонної та мобілізаційної роботи.

Сторони домовились, що у 2017-2018 роках будуть проведені спільні масштабні рейдові перевірки місць розміщення несанкціонованої сезонної та стихійної торгівлі, самозахвату земельних ділянок та приміщень майна комунальної власності, незаконного будівництва, газозаправочних пунктів та автомобільних стоянок на території Печерського району. А також, відбудуться перевірки виконання правил благоустрою та несанкціонованого розміщення МАФів із залученням представників Печерського управління поліції.

У свою чергу, голова Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергій Мартинчук відмітив, що підписання меморандуму про співпрацю повинно забезпечити у районі громадську безпеку, а також підвищити рівень взаємодії всіх служб та відомств району.

«Безпека мешканців та району - це наша пріоритетна задача! І тільки спільні дії, своєчасний обмін інформацією між нашими відомствами та оперативне реагування на правопорушення дозволять покращити стан справ у Печерському районі. Окрім цього, наразі, у стадії реалізації, знаходиться проект зі створення інформаційно-аналітичного серверного центру з комплексом інтелектуальних систем перехресного відеоспостереження для оперативного реагування відповідних служб на зловісні дії з боку правопорушників», - зауважив очільник Печерського району.

Крім того, у рамках меморандуму представники поліції будуть плідно співпрацювати з центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді й службою у справах дітей з метою попередження дитячої безоглядності та безпритульності, а також зміцнення правопорядку серед дітей Печерського району.

Ознайомитись з меморандумом можна за посиланням: 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.