Головна  →  Громадська рада  →  25 листопада 2016

Сергій Мартинчук взяв участь у засіданні Громадської ради

Сергій Мартинчук взяв участь у засіданні Громадської ради

24 листопада 2016 року за участі голови Печерської райдержадміністрації Сергія Мартинчука відбулося чергове засідання Громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації. Фотозвіт.

Під час засідання присутні заслухали доповідь в.о. начальника відділу обліку та розподілу житлової площі Ніни Єфісько «Про роботу відділу обліку та розподілу житлової площі Печерської райдержадміністрації. Надання житлової площі особам, що мають пільги по першочерговому та позачерговому отриманню житла».

Член громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації Борисюк Людмила Миколаївна зробила акцент на необхідності вдосконалення законодавчої бази, перегляд та внесення змін до низки законодавчих актів, насамперед до Житлового Кодексу України з метою приведення житлової політики у відповідність до сучасного стану суспільних відносин та соціально-економічного розвитку держави.

Також заступник голови Громадської ради Артем Кузнєцов повідомив присутнім  про те, що нещодавно відбулася презентація концепції нового Статуту територіальної громади міста Києва. Робоча група у складі експертів, науковців, правників, урбаністів  працювала над його концепцією близько 6 місяців. Проте, цей документ чекає на доопрацювання, наповнення та обговорення з громадськістю.

Наприкінці зустрічі присутні висловили зауваження та пропозиції до питань, які розглядалися на засіданні  Громадської ради.

Протокол засідання Громадської ради при Печерській районній в місті Києві державній адміністрації від 24 листопада 2016 року, після затвердження, буде   розміщено на офіційній інтернет-сторінці Печерської райдержадміністрації.

Перейти до спискуВерсiя для друку