КМДА Київська міська державна адміністрація


21 листопада 2016

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука до Дня Гідності та Свободи

Звернення голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука до Дня Гідності та Свободи

Шановні печеряни!  

21 листопада, країна відзначає День Гідності та Свободи. Цей день - символ боротьби і перемоги, символ єднання заради найвищих ідеалів цивілізованого світу та європейського майбутнього України. 

Події, що відбувались в нашому суспільстві у 2004 році, на зламі 2013-2014 років та відбуваються сьогодні, мають доленосне значення для України та її народу. Це надзвичайно важкий період та іспит для нашої держави, але він неодмінно приведе нашу країну до перемоги.

Сьогодні ми вшановуємо Героїв Небесної Сотні та усіх українських воїнів, які беруть участь у війні на Сході України, усіх тих, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній й суверенній державі. Всі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

З нагоди відзначення Дня Гідності та Свободи щиро вітаю учасників національно-визвольної боротьби, всіх тих, хто відстояв перемогу Революції Гідності та сьогодні мужньо боронить рідну землю. Нехай буде мирне небо над українською землею, добробут й родинна злагода у домівках, не згасає віра в щасливе майбутнє Української держави.

Герої не вмирають!

Слава Україні!



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.